Volg ons!

AVW’66 1 – Lelystad’67 1 post thumbnail

Vandaag speelt AVW’66 1 tegen Lelystad’67 1.
AVW’66 en Lelystad’67 hebben al meerdere seizoenen tegen elkaar gespeeld en het is iedere keer weer een wedstrijd die niet reeds van te voren in te vullen is.
Beide ploegen hebben dit seizoen 1 wedstrijd gewonnen en 1 verloren. De mannen uit Westervoort staan net iets hoger in de ranglijst omdat het doelpuntengemiddelde beter is.

AVW’66 heeft vorige week een 1-0 nederlaag geleden tegen VSCO’61 uit Oosterwolde. Vorig seizoen was dit ook een wedstrijd waar AVW’66 moeilijk tot niet in het eigen spel kwam door de speelwijze en druk van de tegenpartij. De meerdere kansen die wel kwamen werden niet afgemaakt waardoor AVW niet onder de druk van de VSCO uit kwam.
Vorig seizoen kregen de mannen 2x een kans omdat de 1e wedstrijd na 18 minuten moest worden stilgelegd na een “blessure” van de scheidsrechter. AVW ging toen naar huis met een 1-0 achterstand.
In de 2e wedstrijd lagen de kansen toen, net als nu, meer in het voordeel van onze mannen ook toen kwam er geen doelpunt bij en bleef de stand 1-0.

Voor vandaag liggen alle kansen weer open en hopelijk komt AVW vandaag, mede door de speelwijze van de tegenstander, weer beter in het eigen spel en vallen de ballen vandaag wel binnen de witte palen.
We hopen op een mooie wedstrijd met mooi weer.

De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Hamerden in Westervoort.

← Terug naar overzicht