Volg ons!

AVW’66 – AGOVV post thumbnail

AVW’66 1 speelt vandaag tegen de nummer 13 uit de competitie AGOVV uit Apeldoorn.
Dit zal geen garantie zijn voor een overwinning. AGOVV doet het momenteel goed in de competitie en staat in de 3e periode met 1 doelpunt meer dan AVW’66 op een 3e plaats.
AVW  heeft evenveel punten maar neemt door dit verschil de 4e plaats in. Vandaag is de 3e plek in de 3e periode dus een positie waarom gestreden kan worden.
Voor AGOVV zal “veilig komen te staan” in de competitie een grotere waarde hebben. AGOVV staat 6 punten verwijderd van de veilige 11e plaats.
De laatste weken doen de mannen uit Apeldoorn goede zaken. Vorige week werd net met 2-1 verloren van koploper Scherpenzeel maar de 2 wedstrijden daarvoor werden afgesloten met winst.

De mannen uit Westervoort hebben vorige week een mooie en belangrijke 4-1 overwinning behaalt tegen Renswoude. De week ervoor moest AVW in de thuiswedstrijd tegen De Valleivogels genoegen nemen met een 4-0 nederlaag, een echte off-day voor AVW’66 en een terechte overwinning voor De Valleivogels.
Blauw Geel’55 liet vorige week ook tegen De Valleivogels punten liggen waardoor AVW’66 is uitgelopen op Blauw Geel en de 3e positie in de ranglijst heeft versterkt.

AVW’66 zal er dus vandaag weer alles aandoen om de 3 punten in Westervoort te houden.

 

Om 14.30 uur is de aanvang van de wedstrijd op sportpark Hamerden.

 

← Terug naar overzicht