Volg ons!

AVW’66 hervat competitie uitstekend met winst op Veensche Boys! post thumbnail

AVW ’66 heeft bij de hervatting van de competitie in de tweede klasse G voor een daverende verrassing gezorgd. De Westervoortse ploeg van trainer Wouter van der Ent won de thuiswedstrijd tegen koploper Veensche Boys met 3-1.
AVW ’66 had op sportpark Hamerden een flitsende start. Na zeven minuten prijkte er al een 2-0 stand op het scorebord. Kevin Lo-Sie-Sen pikte de bal na een passje van Mike Teeuw op, omspeelde de doelman en scoorde beheerst 1-0. Een minuut later verdubbelde Dylan Voorend de score: 2-0. Halverwege de eerste helft deed Veensche Boys wat terug: 2-1.
De jacht op de gelijkmaker leverde in de tweede helft geen succes op voor Veensche Boys. De beslissing viel acht minuten voor tijd. Guido Temmink was de maker van de luid bejubelde derde Westervoortse treffer: 3-1.
AVW ’66 was door de zege de grote winnaar van de dag in 2G. Scherpenzeel, de nummer twee op de ranglijst, kwam bij FC Horst niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Blauw geel ’55, de nummer drie, verloor thuis van AGOVV (1-2).
Veensche Boys blijft met 28 uit 12 aan kop, Scherpenzeel (25 uit 12), Blauw Geel ’55 en AVW ’66 (beide 22 uit 11) zijn de achtervolgers.

Man of the Match: Mark Schulte

Zie verder:
https://www.gelderlander.nl/voetbal-achterhoek/avw-66-hervat-competitie-met-stunt~a0fcc2b1/

AVW ’66 stunt tegen koploper

← Terug naar overzicht