Volg ons!

AVW’66 naar finale Arnhem Cup na 2-0 winst op SML! post thumbnail

AVW’66 heeft zich geplaatst voor de finale van de Arnhem Cup. AVW’66 won op sportpark Over het Lange water in de tweede halve finale met 2-0 van SML.

AVW’66 moet het in de finale zondag 3 juni opnemen tegen gastheer Eendracht, dat zich al eerder had geplaatst voor de eindstrijd door een verrassende zege op stadgenoot MASV in de eerste halve finale.
Het is nog even de vraag of die finale wel op 3 juni kan worden gespeeld, aangezien beide finalisten dan mogelijk play-off -verplichtingen hebben. Dat wordt komend weekeinde duidelijk.

AVW’66, in de race om promotie-nacompetitie in de reguliere competitie, staat door de winst voor het eerst sinds 2013 weer in de finale van de Arnhem Cup.

Halverwege was de gezapige wedstrijd al beslist in het voordeel van AVW’66. Na ruim tien minuten bracht Robin van Otegem AVW’66 verdiend op voorsprong. Op slag van rust verdubbelde Kevin Lo-Sie-Sen met een vlammend schot de marge: 2-0.

De tweede helft had achteraf beter schriftelijk afgedaan kunnen worden. Heel blijven voor aanstaand weekend was het allerbelangrijkste aan beide kanten.

Zie ook:
https://www.gelderlander.nl/voetbal-arnhem/avw-66-en-sml-maken-potje-van-halve-finale-arnhem-cup~a2033beb/
http://www.arnhemsports.nl/avw-66-finalist-in-arnhem-cup/

← Terug naar overzicht