Volg ons!

AVW’66 verliest laatste duel en pakt geen prijs! post thumbnail

AVW’66 1 – Lunteren 1 uitslag 0-5 (0-2)

Voor de laatste speeldag was duidelijk dat AVW’66 wel even de nacompetitie ging halen. Er was immers maar 1 punt benodigd en zelfs bij verlies was de kans groot dat toch een periode zou worden behaald.

AVW’66 was niet bij de les en kwam al snel op een 0-1 achterstand. Daarna creëerde AVW’66 enkele kansen, maar er werd vergeten te scoren. De 0-2 van Lunteren vlak voor rust kwam dan ook hard aan.
AVW’66 probeerde na rust het tij nog te keren, maar niets lukte meer en de 0-3 betekende eigenlijk wel einde wedstrijd. Lunteren maakte er in de resterende tijd zelfs nog 0-5 van.

Doordat Lelystad wel aan zijn verplichting deed te winnen, pakken zij op doelsaldo de 3e periode. Unicum dat ook verloor en gelijk met AVW’66 als gedeeld 2e in de competitie eindigde heeft ook een beter doelsaldo, waardoor zij de periode van Woudenberg (de kampioen) overnemen.

Zo eindigde gisteren de middag zeer teleurstellend.

AVW’66 1 heeft dit jaar weer een prima competitie gespeeld. Eindigen op een gedeelde 2e plaats is natuurlijk een hartstikke goed resultaat. Jammer dat er geen toetje werd verdiend.

 

← Terug naar overzicht