Volg ons!

De “derby” in de competitie van AVW’66 post thumbnail

Alhoewel een derby normaal tussen 2 verenigingen is die dicht bij elkaar liggen voelt Blauw Geel met een onderlinge afstand van 33km als een “derby” van het seizoen.
Beide ploegen spelen al vele seizoenen tegen elkaar en iedere wedstrijd is de uitslag niet zo maar te voorspellen. De uitwedstrijd van AVW’66 bij Blauw Geel’55 in oktober eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Op de ranglijst staan beide ploegen redelijk uit elkaar qua plek. AVW is terug te vinden op een 2e plek en Blauw Geel staat momenteel 11e. Er komt over de hele lijst wat rek in de puntenverschillen maar bovenin en onderin kan een wedstrijd winnen of verliezen nog steeds grote verschillen maken.

Vorige week was het weer erg onstuimig en werd bij beide ploegen de wedstrijd hierom enige tijd stil gelegd. Vandaag is het wederom niet windstil en niet zonder regen maar toch een stuk beter dan vorige week. Hopelijk kunnen de mannen de wind en regen weer trotseren en er een mooie pot van maken waarbij er natuurlijk door de mannen van AVW’66 voor gestreden wordt om de punten in Westervoort te houden.

De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Hamerden in Westervoort.

← Terug naar overzicht