Volg ons!

Goedmakertje tegen Renswoude in de laatste belangrijke fase in de competitie post thumbnail

Renswoude is vandaag de tegenstander van AVW’66. Renswoude staat momenteel 6e op de ranglijst waar AVW’66 3e staat. AVW heeft nog verschillende kansen op nacompetitie en zelfs nog een kleine kans op het kampioenschap.
Het verschil met de nummer 1 Woudenberg is 4 punten en op de nummer 2 Unicum is dit 3 punten. In de 3e periode doen de mannen uit Westervoort nog volop mee. Hierin staat AVW’66 1 punt voor op Woudenberg en Unicum.
Renswoude doet niet meer mee met de prijzen bovenin. Het gat met de hekkensluiters in de competitie van de 2e klasse G is echter maar 5 punten. Er zijn nog 3 wedstrijden te spelen dus de mannen uit Renswoude moeten alert blijven.

De uitwedstrijd tegen Renswoude werd verloren met 2-1. Ondanks de vele kansen die de mannen  van trainer Wouter van der Ent hadden werden de punten achter gelaten in Renswoude

Vandaag is het dus om meerdere redenen belangrijk om te winnen. Aansluiting houden boven in de 2e klasse G en een goedmaker tegen de mannen uit Renswoude. AVW’66 zal de wedstrijd vanaf het 1e fluitsignaal met overtuiging moeten beginnen en dan met eigen spel de 3 punten thuis proberen te houden. Wanneer ze dat doen zijn staan er nog vele scenario’s open.

De wedstrijd begint vandaag onder goede en mooie weersomstandigheden om 14.30 uur op sportpark Hamerden in Westervoort.

← Terug naar overzicht