Volg ons!

Laatste wedstrijd van het seizoen of nog een extraatje post thumbnail

Wie de kampioen in de 2e klasse G is geworden is vorige week beslist. Woudenberg promoveert met 7 punten verschil op de nummers 2 Unicum en 3 AVW’66 weer terug naar de 1e klasse. Het was lange tijd stuivertje wisselen bovenin maar uiteindelijk zijn de mannen uit Woudenberg de winnaars.

Lunteren is vandaag de tegenstander van AVW’66.
Lunteren staat momenteel 6e op de ranglijst waar AVW’66 3e staat. Dit was 2 weken geleden ook de plek waar beide teams stonden toen AVW thuis speelde tegen Renswoude. De mannen van trainer Wouter van der Ent hebben vorige week in Lelystad 3 (dure) punten laten liggen waardoor de kans op een eigen periodetitel heel klein is geworden. De nummer 1 Woudenberg speelt vandaag tegen de nummer 14 ESC en haalt naar verwachting de 3 punten binnen en daarmee ook de 3e periode.
De uitwedstrijd van AVW’66 tegen Lunteren werd gelijk gespeeld met 1-1.

AVW’66 haalt waarschijnlijk wel de nacompetitie omdat Woudenberg 2 periodetitels binnen heeft gehaald én het kampioenschap. De KNVB heeft 2 theorieën waar de periodetitels naar toe gaan mocht een team vaker dan 1 keer een periode binnen halen. Dit hangt af van of een team wel óf geen kampioen wordt in de betreffende klasse.
Zowel Unicum als AVW’66 hebben als de nummers 2 en 3 in de eindklassering beide grote kans om deel te nemen aan de nacompetitie.
Wil AVW’66 geen risico nemen dan moeten ze vandaag “gewoon” de 3 punten binnen halen. Ook al zal een gelijkspel ook  voldoende zijn….
Wanneer de mannen uit Westervoort de wedstrijd vanaf het 1e fluitsignaal met overtuiging beginnen en hun eigen mooie spel spelen dan hebben ze grote kans om de 3 punten thuis te houden en daarmee het seizoen nog wat langer te maken.

De wedstrijd begint vandaag onder goede en mooie weersomstandigheden om 14.30 uur op sportpark Hamerden in Westervoort.

Vandaag zal de jeugd van AVW’66 in het zonnetje worden gezet.
Alle jeugd en ouders zijn van harte welkom op de accommodatie waar de jeugdspelers in de rust een attentie krijgen. Ook zal er een springkussen aanwezig zijn.
Aansluitend op de wedstrijd van het 1e zal er voor jong en oud een DJ aanwezig zijn.

← Terug naar overzicht