Volg ons!

Nieuws

Vrijwilligersavond seizoen 2018-2019

Vrijwilligers reserveer de volgende avond vast in de agenda: zaterdag 16 maart 2019 Vrijwilligersavond. Meer informatie volgt later via de app.

Lees verder →

Dringend gezocht: “vrijwilligers” voor keuken en kantine

AVW’66 zoekt dringend en met spoed vrijwilligers voor de kantine en “personeel” voor de keuken (betaalde functie) Met dit stukje wil ik, namens AVW’66, graag een beroep doen op meer spelers, ouders, familie, vrienden, opa’s en oma’s. We hopen dat de betrokkenheid van o.a. ouders en senioren bij AVW’66 groter wordt. Helaas wordt er nog […]

Lees verder →

Ben Papenborg winnaar 5e ronde klaverjassen

Afgelopen vrijdag is de 5e ronde klaverjassen gespeeld. Winnaar 5e ronde Ben Papenborg met 5212 punten. Joop van Wees voert de ranglijst aan met 24972 punten. Bijgaand de volledige stand Klaverjassen 2018/2019 na 5 ronden: 6e ronde van dit seizoen op vrijdag 8 februari 2019.

Lees verder →

Delano Verwey komend seizoen trainer/coach AVW’66!

Vandaag heeft AVW’66 te Westervoort Delano Verwey voor komend seizoen aangesteld als trainer/coach van het eerste elftal. Delano is geen onbekende van de club: 5 jaar gelden was hij twee seizoenen trainer van het tweede elftal van AVW’66. Sindsdien is hij assistent trainer geweest bij GVVV en RKHVV. Dit seizoen staat hij voor het tweede […]

Lees verder →

Nieuwe sponsor jeugd JO-9

Het team van JO-9 zijn door Boar Customs (autoschadebedrijf)  en Marco Hubers Bouw en Dienstverlening voorzien van nieuwe jassen en tassen.                 AVW’66 dankt beide sponsoren voor de mooie uitstraling van dit team.

Lees verder →

Oudere berichten →