Volg ons!

Reminder! Kermis 2018 en KNVB jeugd selectiewedstrijden! post thumbnail

Beste sportvrienden, vrijwilligers en bezoekers,

Van 6 t/m 9 oktober vindt wederom de jaarlijkse Kermis plaats. En net als voorgaande jaren maken de woonwagens en vrachtwagens van de Kermis exploitanten gebruik van de P-plaats bij AVW’66.
Reden daarvoor is dat de P-plaats hier voor speciaal is ingericht en een dubbele riolering, extra stroom en waterpunten heeft.

Uiteraard gaat dit ook dit jaar veel overlast geven voor leden en bezoekers van AVW’66. En niet alleen gedurende de periode van de Kermis, maar ook daarvoor en daarna. De eerste exploitanten zullen vanaf maandag 1 oktober arriveren. Doordat het afgelopen jaar het voormalig handbalveld bij de P-plaats is getrokken is er wat extra ruimte beschikbaar gekomen. Er zijn daardoor een beperkt aantal P-plaatsen voor AVW’66 en personeel van het zorgcentrum beschikbaar gekomen (afgebakend).

Om alles in goede banen te leiden de komende dagen zijn de onderstaande maatregelen en afspraken van belang. Het bestuur van AVW’66 roept iedereen op zich hieraan te houden.

Maatregelen i.v.m. Westervoortse Kermis.
Door zorg van de Gemeente zal de parkeerplaats worden afgezet. Dat betekend voor onze leden/bezoekers:
– Kom zo min mogelijk met de auto, want u zult deze ergens anders moeten parkeren.
– Kom met de fiets naar AVW’66 toe.
– Parkeer de fiets eerst achteraan in de fietsenstalling en zet deze niet dicht.
– Spreek op zaterdag 6 oktober af dat je naar de uitwedstrijd op een andere locatie verzameld, bv het Cultuurhuus. Materialen kunnen ook vrijdag avond 5 oktober worden opgehaald.
– Bezoekende teams zullen dzv het wedstrijdsecretariaat worden geïnformeerd m.b.t. de parkeerproblemen.
– parkeren auto’s kan bij zalencentrum Maxim en Station.
De maatregelen duren tot en met woensdag 10 oktober.

Jeugdselectiewedstrijden:

Ook dit seizoen zal de KNVB weer gebruik maken van onze accommodatie i.v.m. jeugdselectiewedstrijden Regio Arnhem/Nijmegen. Daardoor zullen gedurende die periodes niet alle kleedkamers voor AVW’66 beschikbaar zijn. Op het mededelingenbord zullen de wijzigingen per keer worden aangegeven.
Het gaat om de navolgende datums:
– Maandag en dinsdag 8 en 9 oktober
– Maandag en dinsdag 15 en 16 oktober
– Maandag en dinsdag 29 en 30 oktober.
Alle avonden tussen 18.00 en 21.00 uur.

Bestuur AVW’66

← Terug naar overzicht