Volg ons!

Sponsor AVW’66 en doe uw online bestellingen via SponsorKliks AVW’66! post thumbnail

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan AVW’66, zonder dat het jou een cent extra kost!

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en AVW’66 ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar AVW’66. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je AVW’66 ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKliks boven in het menu van de website van AVW’66. Voor jou een kleine moeite, voor AVW’66 directe inkomsten.

Ook kan je de volgende link gebruiken:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9788

Zet de link in je favorieten, zodat je met iedere online bestelling AVW’66 sponsort!

Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die AVW’66 een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit* en profiteert AVW’66 hier direct van!

← Terug naar overzicht