Volg ons!

Sponsor worden

AVW'66 kent verschillende vormen van sponsoring:

  • Hoofdsponsoring.
  • Subsponsoren die een bedrag groter dan Euro 500,00 per jaar over hebben voor de club.
  • De Club van 500 (sponsoring vast bedrag Euro 500,00 per jaar).
  • Bordsponsoren (sponsorbord langs het veld Euro 250,00 per jaar).
  • Club van 1966 (naamplaat in kantine voor Euro 19,00 of Euro 66,00 per jaar in kantine).
  • Diverse andere initiatieven.

Neem eens een kijkje op de sites van de sponsoren om te zien of zij iets voor U kunnen betekenen.

Stichting Vrienden van AVW’66

De Stichting Vrienden van AVW’66 is begin jaren negentig opgericht met als doel het ondersteunen van de vereniging in zijn geheel en het eerste elftal in het bijzonder. Sinds de oprichting neemt de stichting de sponsoring van AVW’66 voor zijn rekening. Hieronder vallen met name de hoofd- en subsponsoren, de leden van de ‘club van € 500,-‘ en de bordsponsoren.

De inkomsten uit sponsoring komen geheel ten goede aan de vereniging. Zo ondersteunt de Stichting in financieel opzicht verschillende activiteiten van het eerste elftal, maar draagt zij ook bij aan andere activiteiten van AVW’66. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan bijdragen aan toernooien, vrijwilligersavonden en de aanschaf van benodigde materialen.

In het oog springende initiatieven van de Stichting in het recente verleden zijn onder andere de bouw van de tribune en de wedstrijd tegen Vitesse in het kader van het 40-jarig bestaan.

Voor de sponsoren probeert de Stichting één tot twee activiteiten per seizoen te organiseren waar de sponsoren elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten.

Bent u geïnteresseerd om u bij ons aan te sluiten en zo AVW’66 te ondersteunen, meld u dan aan bij één van onderstaande vrienden van AVW'66:

Dirk van de Mark, 06-54650630
Dirksen Opleidingen

Jan van Looyengoed, 06-51290321
www.autoglas-team.nl

Paul Jakobs, 06-22992752
GABA Verzekeringen & Makelaardij

 

Vrijwilliger worden Neem contact op