Volg ons!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT post thumbnail

Beste allemaal,

AVW’66 is een vereniging die nog altijd mag leunen op een redelijke tot goede bezetting qua vrijwilligers.
Op sommige momenten merken we echter dat we ook steeds vaker moeten terug vallen op een vaste groep mensen die steeds inspringt op tijden en plekken waar anderen mensen niet kunnen of willen.
De druk op deze groep mensen, die iedere keer weer opstaat, maar ook al vele andere taken heeft binnen de club, wordt hierdoor groot.

Met dit stukje wil ik, namens AVW’66, toch graag een beroep doen op meer spelers, ouders, familie, vrienden, opa’s en oma’s om af en toe eens mee te draaien als vrijwilliger.
We hopen dat de komende periode de betrokkenheid van o.a. ouders en senioren bij AVW’66 groter wordt.
Helaas wordt er nog vaak gedacht dat alles wel geregeld wordt omdat men ‘toch’ contributie betaald…..?
Zo werkt het helaas niet bij een vereniging. Deze draait hoofdzakelijk op vrijwilligers en het is voor een vereniging best ‘zwaar’ om het hoofd boven water te houden. AVW’66 is (nog) geen vereniging die het doen van vrijwilligerswerk ‘verplicht’ stelt/wil stellen.

Als er meer mensen hun steentje bijdragen dan wordt de druk op de mensen die nu vaak opstaan minder groot en de vereniging kan dan alles blijven bieden wat er nu geboden wordt.
Meedraaien in een team/positie geeft ook vaak een goed, gezellig en betrokken gevoel.

Iedereen wil graag dat de kantine door de week en op de zaterdag geopend is en dat op zaterdag de keuken open is. Ook wil ieder team graag dat iemand op zaterdag de wedstrijd van zijn/haar team fluit.
Voor de volgende 3 categorieën is onze oproep dan ook het grootst:
– kantine
– keuken – dit is een betaalde functie
– scheidsrechters

Naast deze categorieën is er natuurlijk ook op vele andere plaatsen plek voor nieuwe vrijwilligers.
Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden als:
– administratieve ondersteuning of – archivering
– kluswerkzaamheden op en aan de accommodatie
– meedraaien in een commissie
– een keer een project oppakken

Dus spelers, ouders, familie, vrienden, opa’s en oma’s geef je op om af en toe de club, en daarmee de andere vrijwilligers, te ondersteunen. Het hoeft echt niet elke week en ook niet een hele dag.

Bij interesse of vragen kan er contact worden opgenomen met Anita, tel.nr 06-40249833 of via de mail: anita.kuster@avw66.nl.
Hopelijk tot gauw!!

← Terug naar overzicht