Volg ons!

Wedstrijd met waarde voor AVW’66 post thumbnail

Vandaag speelt AVW’66 1 een belangrijke wedstrijd in de competitie maar ook om nog iets recht te zetten van vorig seizoen.

AVW’66 en Valleivogels delen momenteel de 3e en 4e plaats in de competitie met beide 4 gewonnen, 3 gelijk en 2 verloren wedstrijden. De mannen uit Westervoort hebben een positiever doelsaldo waardoor ze op de 3e plaats op de ranglijst staan. De meeste teams op de ranglijst staan erg dicht bij elkaar dus een  wedstrijd winnen of verliezen kan de namen van de clubs weer omdraaien. Iedere wedstrijd is dus weer van grote betekenis.

Vorig seizoen had AVW’66 het 2x moeilijk met Valleivogels uit Scherpenzeel. Waar de ene week nog gewonnen werd van het vorige seizoen gepromoveerde Scherpenzeel gingen de mannen de week erna onderuit tegen Valleivogels. Ook de thuiswedstrijd tegen deze mannen uit Scherpenzeel kon niet winnend worden afgesloten. Met dit in het achterhoofd wordt het dus een wedstrijd waarbij AVW’66 de 3 punten vandaag zeker in Westervoort wil houden. Voor de stand in de competitie zou het ook weer een opsteker zijn.

Hopelijk bepaalt AVW’66  vandaag het spel en houdt het de 3 punten in Westervoort.
De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Hamerden in Westervoort.

← Terug naar overzicht